Navodila za stik

Naročanje in stik po telefonu

Za pregled se po telefonu lahko naročite v dopoldanskem času med 6:30 in 8:00 in med 12:00 in 13:00. V popoldanskem času pa med 12:30 in 14:00 in med 18:00 in 19:00. Telefonski klic izven teh terminov uporabite le v nujnih primerih.

Ker je obilica telefonskih klicev veliko breme za tekoče delo, priporočamo, da se poslužujete spletne aplikacije e-Sodelovanje, ki vam nudi številne dodatne možnosti.

Med 7:30 in 8:00 oz. med 12:00 in 13:00 dopoldne in med 13:30 in 14:00 in med 18:00 in 19:00 je možen tudi telefonski posvet z zdravnikom, ki se ga poslužite v primeru, da vam sestre ne uspejo rešiti problema oz. je bilo tako dogovorjeno s strani zdravnika.

e-Sodelovanje

Zdravstveni podatki spadajo med najbolj občutljive podatke, ki jih moramo varovati tako izvajalci, kot posameznik. Komunikacija z uporabo elektronske pošte je s tega vidika neprimerna, zato smo se pridružili storitvi Gospodar Zdravja, ki vam omogoča varno komuniciranje z nami.

Priporočamo, da se v sistem Gospodar Zdravja brezplačno registrirate in se s tem izognete vsakokratnemu vpisovanju osebnih podatkov in pridobite možnost e-posveta. Vse uredite na povezavi e-Sodelovanje.

Preko spleta je možno komunicirati o problemih, ki ne potrebujejo takojšnje rešitve. Lahko podate pripombe na naše delo, predloge za izboljšanje naših postopkov in seveda pohvale. Teh bo gotovo najmanj, zato jih bomo še toliko bolj veseli.

Na vaše sporočilo bomo skušali odgovoriti v delovnem dnevu – včasih nam to ne uspe, pa ne namenoma. Nikakor pa ne pričakujte odgovorov na sporočila izven terminov dela ambulante oz. v času naše odsotnosti.

 

Opomba: Koprivec, družinska medicina, d. o. o. ni lastnik storitve, nima finančnih koristi od nje, vse morebitne zaplete pri njeni uporabi rešuje podjetje Gospodar zdravja d.o.o.